Abonnement

Enterprise People  levert ondernemende professionals als een dienst.  Dat houdt in dat u deze toppers niet in dienst hoeft te nemen, maar on demand gebruik van kunt maken.  Wij denken namelijk dat top management met ondernemers mentaliteit voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook voor het mkb.  En niet alleen voor de korte termijn, maar ook op de lange termijn! 

Scenario 1 Transformatie 

Een klant ondergaat een transformatie. Het bedrijfsmodel is aangetast. Het bedrijf verliest omzet doordat klanten wegblijven en zaken afhandelen on-line. Enterprise People plaatst een ervaren CIO voor 1 dag per week die een nieuwe strategie ontwikkelt en ondersteunt bij de implementatie. Deze klant betaalde 4.900 euro per maand voor deze dienst. 

Scenario 2 Groeipijn 

Een klant heeft te veel klanten, kan het werk niet aan en moet “NEE” verkopen. De interne organisatie is overbelast. Enterprise People plaatst een ervaren COO voor 2 dagen per maand die de productie vergroot door middel van LEAN trajecten en de betere ICT. Deze klant betaalde 2.300 euro per maand. 

Scenario 3 HR perikelen 

Een klant heeft 20 medewerkers en heeft behoefte aan betere HRM. De directeur doet het er nu bij maar dit gaat ten koste van het bedrijf. Enterprise People plaatst een ervaren HR manager voor 1 dag per week die de lopende dossiers overneemt en een uitbesteding implementeert voor on-line HR diensten. Deze klant betaalde 2.600 euro per maand.